PH 155

A Budapesti Rotary klubok közös klub ülésen emlékeztek meg a Rotary alapító, Paul Harris születésének 155. évfordulóján.

Paul Harris szellemisége és az általa lefektetett eszmék szinte megelevenedett a tegnapi estén.

Igen, “talán az álmodozás nem is olyan rossz, ha az ember jó álmokat álmodik, és valóra váltja azokat .“ ( PH )

A Rotary Club of Chicago kèt következő elnöke Aleta Williams és Sarah Buck, sikeresen bejelentkezett élő, egyenes adásban. Beszéltek, a Paul Harris alapította patinás klub rengeteg humanitárius és kulturális projektjeiről. Réti László kormányzó úr, rögtönzött interjút folytatott az elnök asszonyokkal.

A tegnap este sok szempontból volt különleges. Nagy örömünkre, a Rotary Club Ungvár két tagja , Robert Rojak ICC UA-H elnöke és Adam Daniel, direkt erre az eseményre el tudtak jönni, a még mindig háború sújtotta Ukrajnából, Kárpátaljáról. Így személyesen is tudtak találkozni az adományozó magyar klubok képviselőivel. Meghitt pillanat volt, Robi köszönet nyilvánítása mindannyiunk számára.

Réti László kormányzó úr, egyben a Rotary Club Budapest-Duna klubot is látogatta ezen az eseményen. A Duna Rotary klub tagja, Kovács Oszkár nagyszerű előadását hallgathattuk meg Paul Harrisre emlékezve. Köszönjük Oszi!

Az este még egy örömteli eseményt tartogatott a számunkra. A Rotary Klub Budapest-Margitsziget jelenlévő nyolc tagja: Pipoly Piroska,elnök, Nagy Gabi,Izsó Judit,Stein János,Kézdi László,Kocsis Mónika, Sándor Szabolcs, Turner Bea, egyhangúlag szavazta meg Czimer Magda felvételét!

Szép este volt, köszönjük, hogy jöttetek! Jövőre, Veletek valamelyik klubban, egy közös eseményen megint legyünk együtt.

Enjoy Rotary