Országos KIP GG - Pedagógusképzés

Országos KIP GG – Pedagógusképzés

Meglepetésként meglátogattuk az 55 pedagógust Cegléden. Gyönyörű környezetben, jó konyhával, tele elánnal folyik a szakmai továbbképzés. Stein János KIP GG projektfelelős hasznos gondolatokkal látta el az érdekelteket a Rotaryról, a Projektről és kíváncsi volt az első benyomásra másfél nap után.

Nos, a “Te beszélsz és mi, nebulók, hallgatunk (Ady)” oktatói épp ennek ellenkezőjéről gyűjtenek, szívnak magukba ezen a hétvégén értékes információkat. Természetesen csoportos munka keretében folyik az ismeretek továbbadása. Nagyon tetszett, hogy minden csoport résztvevőinek van egy puzzle darab, mint “jelenléti ív”.

A visszajelzés nagyon pozitív, jó, felszabadult a hangulat, élvezik az új és szokatlan metódusokat, a drámákat, feladatokat, a szép és kulturált környezetet, az interakciókat egymás között, hogy most már ismerősök vagyunk és ez már egy egészen más légkör. De, a Losis mentorok, Stenczinger Csilla és csapata, alaposan felkészülten, jó értelemben terhelik le a résztvevőket.

Országos KIP GG - Pedagógusképzés Országos KIP GG - Pedagógusképzés Országos KIP GG - Pedagógusképzés Országos KIP GG - Pedagógusképzés Országos KIP GG - Pedagógusképzés Országos KIP GG - Pedagógusképzés