Adni jó!

Jobb adni, mint kapni

A kifejezetten nehéz helyzetben lévő Oltalom Karitatív Egyesület -nek segített klubunk közel félmillió értékű tartós élemiszer adománnyal.

A jótékonysági koncertünk bevételének a túlnyomó részét a Dr. Iványi Gábor által vezetett Intézmény javára ajánlottuk fel.

A klubunk kapacitásához mérten és az igények törtrészének felmérése alapján, ma elvittük az adományt a Dankó utcába.
Egy csepp a tengerben. De örülünk, hogy segíthettünk a 20 oktatási és 12 szociális létesítményt számláló egyesületnek.

Alább röviden az Intézményről:

“Az Oltalom Karitatív Egyesület olyan személyek közösségeként jött létre 1989-ben, akik lelkiismereti ügyüknek tekintik a lelkileg és szociálisan elhagyott, kiszolgáltatott vagy veszélyeztetett élethelyzetben levő különféle társadalmi rétegek, csoportok, és egyének (hátrányos helyzetű gyermekek, hajléktalanok, katasztrófa által sújtottak, szegények, betegek és magányosok) együttérző, segítőkész támogatását.
Az Egyesület célja: a rászoruló, társadalom perifériájára jutott embereknek anyagi, természetbeni és lelki támogatása, valamint érdekükben a közvélemény figyelmének és szolidaritásának felkeltése. Munkánkat azzal a hittel végezzük, hogy bármelyik gondozottunk visszasegíthető egy emberhez méltó életbe. Türelmesek és szolgálatkészek igyekszünk maradni akkor is, ha valaki csak egy adott pillanatban igényel minimális támogatást ahhoz, hogy átmenetileg jobban érezze magát, és útját továbbra is egyedül folytathassa.”

Minden támogatónak, adományozónak, akik segítették a jótékonysági koncertünk sikerét óriási köszönet.
Az adományuk jó helyre ment! 🙏🏼
Egy napi meleg étel rászoruló családoknak, gyümölcs a gyerekeknek …

Köszönjük az Orczy Aldi készséges segítségét is.

Ezenkívül klubunk 350€-nak megfelelő Ft összeggel támogatta a Rotary International PolioPlus alapot, ami a gyermekbénulás előfordulásának felszámolását támogatja a világban.

Enjoy Rotary!
Create hope in the World