Berlin 2021

Berlin – Milánó – Párizs – Budapest

A coronavírus miatt hosszú ideje nem találkozhattunk személyesen  berlini Rotary barátainkkal. Különleges a mostani találkozás, hiszen egy négyes találkozóra kaptunk meghívást. Megismerkedtünk a párizsi és milánói clubbal. A Rotary Club Milano Sud Ovest, a Rotary Club Paris Quai d’Orsay és a Rotary Club Budapest-Margitsziget, mindhárom klub a Rotary Club Berlin Gendarmenmarkt partnerklubjai.

Tipikus magyar mézeskalács szívecskékkel leptük meg a vendéglátó klub elnökét, Hans-Ulrich Schneidert, illetve Antonio Marchesi, a milánói és Hubert Porte a párizsi klub elnökeit. A ❤️❤️❤️-en a Rotary Világelnök aktuális éves jelmondata szerepelt az adott ország nyelvén. 

Az ünnepélyes klubülés és ebéd után ötleteltünk, hogy milyen közös projektben tudjuk támogatni a jövőben egymást. Már most megállapodtunk, hogy  2022-ben Milánóban, 2023-ban Budapesten és 2024-ben Párizsban találkozunk!🤩 Délután a Nemzeti Galériában volt személyes tárlatvezetésünk és este a Traviátát néztük meg az operában! 🙏👋 ma pedig folytattuk: Humboldt Forum, városnézés, este komolyzenei koncert. Nagyszerű programok.🤩Berlini barátaink nagyszerű vendéglátók.

A hétvége új, nagyszerű barátokat hozott! 🤩❤️👍


Jövőre Milánóban folytatjuk…

Berlin 2021
Berlin 2021
Berlin 2021
Berlin 2021
Berlin 2021
Berlin 2021

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük