Tatai Katalin Paul Harris díjas

Gratulálunk Katalin! 🌸

Örömteli és sikeres nap után van ma a Rotary Margitsziget!

Esti klub ülésünk fénypontja volt foundation felelős klubtagunk, immáron Paul Harris díjas Tatai Kata ünneplése!

Az országos KIP Global Grant pályázat pontos és időbeni beadásáért, a Rotary International felé Kata imens feladatot vállalt magára. A díjat Peter Möller az RC Syke, District 1850, volt kormányzó adta át óriási meglepetést okozva ezzel Katának.

Stein János elnök úr remek érzékkel kérte fel a feladatra, az alig egy éve a Rotary családhoz tartozó, angolul, németül, spanyolul folyékonyan beszélő Katát.

Peter Möller a RC Sasad foundation felelősét, volt kormányzó úrat, Kercsmár Andrást is Paul Harris díjban részesítette.

Az országos KIP projektindító sajtó reggelivel indult a nap, egy hosszú munkafolyamat ünneplése és az országos projekt indítását szervezte ma meg sikeresen a Rotary Margitsziget ( erről később bővebben ).

Vendégeink voltak az esti klub ülésen, az említett Peter Möller, Lothar Weber, a Rotary Németország D1940 social media és Polio felelőse, a partnerklubunk az RC Berlin Gendarmenmarkt tagja, Kézdi László kormányzó úr, Réti László kormányzó jelölt úr 2022/23, a RC Budapest kincstárnoka, Kercsmár András a RC Sasad foundation felelőse, volt Kormányzó úr és kedves felesége Kercsmar Nagy Elvira.

“A szervezet legmagasabb rangú elismerését, a Rotary International alapítójáról, Paul Harrisről elnevezett díjat azok kapják, akik sokat tettek a Rotary-s eszmékért. A díj nem csupán a kiemelkedő egyéni teljesítményt jelzi, hanem egy klub működésének értékmérője is díjazottjainak száma, amely nemzetközi mértékkel minősíti az érintett klubot. “